" />

Tips Holiday Bajet

Ada yang mencari tips holiday bajet untuk school holiday kali ni ? Kalau dah namanya school holiday, macam dah jadi acara wajib parents kene cuti dari kerja dan bawa anak-anak gi jejalan, kan…hehe..ini memang dah trend parents sekarang. Korang pun macam Kak Rizz...

Tips Penjagaan Ibu dan Anak

Kali ini , Kak Rizz ingin kongsikan Tips Penjagaan Ibu dan Anak dengan menghimpunkan soalan2 lazim yang parents selalu utarakan dalam menjalankan tanggungjawab mereka. FREQUENTLY ASKED QUESTIONS (FAQs) Kategori ibu: Soalan: Saya d dignose reumotoid atritis..doktor...

5 Tips Anak Semangat Sekolah

Pening menguruskan anak yang baru bersekolah ?  Saya kongsikan 5 tips anak semangat ke sekolah untuk puan-puan sekalian. Hari mula sekolah setelah cuti panjang memang merupakan perkara yang paling mencabar. Oleh kerana anak sekolah berada jauh dari ibu,ibu mesti risau...