" />

Apa itu Diabetes @ Kencing Manis ?

Senang je soalan tu kan? Apa itu diabetes @ kencing manis?  Selalu sangat kita dengar perkataan ni kan… in fact, mungkin ada ahli keluarga kita yang menghidap diabetes @ kencing manis ni kan?  Ye…arwah mak Kak Rizz dulu pun ada diabetis @ kencing manis....

Tips Holiday Bajet

Ada yang mencari tips holiday bajet untuk school holiday kali ni ? Kalau dah namanya school holiday, macam dah jadi acara wajib parents kene cuti dari kerja dan bawa anak-anak gi jejalan, kan…hehe..ini memang dah trend parents sekarang. Korang pun macam Kak Rizz...

Set Darah Tinggi

Set Darah Tinggi Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera Bismmillahirrohmanirrohim..hari ni saya nak bercerita pasal set darah tinggi pula ye. Darah tinggi merupakan pembunuh utama selain 2 lagi penyakit yang terkandung di dalam penyakit 3 serangkai. Darah tinggi...