" />

Resveratrol Membantu Masalah Kesihatan

Korang tahu tak, jus resveratrol mampu membantu masalah kesihatan kita semua?   Best ke best kalau kita dapat banyak manfaat hanya dari sebotol jus yang kaya dengan resveratrol. Apa bende la resverateol ni yek? Untuk penjelasan yang lebih jelas, boleh rujuk kat...

Kedai Shaklee Untuk Bisnes Online Shaklee Saya

Hari ni, saya nak share mengenai kedai Shaklee untuk bisnes online shaklee saya.  Dah namanya bisnes, mestilah ada kedai, kan.. Since saya bisnes online, kedai Shaklee saya pun di online jer la..sama je konsep kedai ni sebenarnya..tak kisah la online ker..offline...