" />

U olls nak tau cara mudah berhenti merokok dalam masa 2 minggu ?  Eh?? Betul ke boleh ? 2 minggu ? Macam tak percaya jer…

Ohh…atau mungkin cari tips untuk dikongsikan bersama yang tersayang…Alhamdulillah..

Semua orang tahu, kan..merokok ni memang tak elok, banyak teruk dan tak de yang elok..tapi, nak buat macam mana..itu yang diorang suka sangat…

Kesian kita2 ni kan… simpati dengan masalah diorang sebenarnya..

Dah tengok ?

Dah dengar ?

Yang penting, kene slow talk dengan insan kesayangan kita ni, supaya mereka betul2 nak berhenti merokok. Bukan kita jer yang beriya-iya nak mereka berhenti.

Tak ada kebaikan pun merokok ni…merosakkan, menyusahkan, mendedahkan orang lain kepada penyakit …takkan mereka nak hidup selamanya dengan rokok tu kan…

Banyak buruk dari baiknya kalau asyik dengan rokok ni ..lagipun, kan memang dah dikeluarkan fatwa mengenai haram menghisap rokok ni.  Cer check sini..

So, kalau u olls nak hadiahkan mereka vivix untuk bantu mereka merokok, boleh la calling-calling Kak Rizz. Anytime, Kak Rizz akan bantu.

Semoga perkongsian hari ni , sedikit sebanyak membantu u olls ..Kak Rizz ada banyak lagi testimonial orang-orang yang dah berjaya berhenti dengan Vivix Shaklee ni.. nanti Kak Rizz kongsikan lagi, okay…