" />

Final of Healthy, Energertic, Lifestyle Program

Macam best je bila kita sebut, Healthy, Energetic, Lifestyle Program..wah gitu.. Terasa diri macam updated sangat, kan..iye la..terasa macam duduk kat kondo kaca, tengah dalam gym, lepas tu dah terbayang mandi dalam bath tub, and then breakfast kat kitchen island yang...

Saya pesakit tulang belakang kronik !!

Ye betul..saya pesakit tulang belakang yang kronik. Tapi itu dulu..dulu pun tak lama sangat la… Kak Rizz masih ingat lagi, 20 tahun dulu…pergh…baru perasan..lama dah tu..ye betul, tahun 1995 kak rizz pernah dimasukkan ke Hospital Besar Melaka. Punca...

Health energetic lifestyle program

Jumaat, 10 Oktober 2014, bermula kisah kak rizz nekad untuk berubah. Berubah ke arah yang lebih baik. Berubah kepada yang x pernah dibuat sebelum ni, akan dibuat selepas ini. Perubahan yang pastinya akan memberikan impak dan kesan kepada kak rizZ sendiri dan juga...

Kenangan mengusik jiwa

Salam sayang dan salam penuh keceriaan untuk semua…terima kasih sudi singgah di blog kak rizz. Hari ni, memang hari mengimbau kenangan lalu..puncanya, ada grup baru kat whassap. Gang sekolah rendah..oh my…zaman kanak-kanakku… Seronok jugak la, bila...