" />

Vitamin E Complex

Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organic dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E. Ianya diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E ( alpha, beta gama, delta )....

Tips turunkan berat badan #5

Hai..salam kasih sayang….kita sambung tips seterusnya, iaitu mengenai makan buah sekurang-kurangnya sebiji sehari. Mengapa buah itu perlu dalam pemakanan seharian kita? Alah…yang ini semua tahu kan..kita kene makan buah, sebab ia pelengkap kepada kumpulan...

Tips turunkan berat badan #4

Hmmm….yang ni bagi kami peserta HELP, yang paling challenging sekali. Tak boleh minum air yang mempunyai gula selama 21 hari. Ishhh…boleh ke hidup tanpa air gula? Mana nak ada tenaga macam ni? Perghhh…aku baru je restock nescafe 3 in 1 aku…rugi...

Tips turun berat badan # 2

Salam kasih untuk semua.. Tips mudah turunkan berat badan yang ke dua ialah makan ikut portion. Apakah maknanya tu? Maknanya, kita kena bahagi-bahagikan pinggan kita untuk beberapa kategori makanan. Portion ni kita kene follow selalu setiap kali waktu makan, samada...

Tips mudah menurunkan berat badan.

Bismillahirraanirrahim…. Sebut pasal tips turun berat badan, akak pasti ramai yang berminat. Bukan setakat kaum hawa, kaum adam sekarang pun bukan main lagi kalau bab nak sihat ni. Bagus sangat la tu kan..kurus bukan sekadar untuk nampak lebih cantik, tetapi...

Shaklee Super Supreme September !!

Apa tu? Shaklee Super Supreme? Mcm order pizza jer…hihi.. Nak bgtau ni, bulan ni..Shaklee ada promo best…sbb tu nama dia Super Supreme September..ala-ala 4S gitu..kalau tv3 ada 3R, Shaklee ada 4S..ko ado..? Hihi.. Apa produk yg promo tu…?? Ni...