" />

Jom detoks!

Jom detoks u olls..!! Zaman2 sekarang ni, ramai yang dah semakin celik dan tau kepentingan untuk berdetoks. Tapi, sejauh mana yang diorang faham, RR pun tak pasti la kan.,hehehe. Tapi, yang paling sinonim, bila sebut jedetoks, orang akan bayangkan air kosong dengan...

Bukan Senang Nak Senang

Bukan senang nak senang, Tak susah nak jadi susah.. Itulah yang arwah mak selalu cakap. Mengenang kembali pengorbanan arwah mak, memang menjerihkan.. memang betul, bukan senang nak senang. Nak senang kene banyak pengorbanan. Banyaakkkkk sangat. Kene tinggalkan comfort...

Percutian Percuma Untuk Semua

Hari ni keterujaan Kak Rizz untuk share pasal peluang melancong percuma sangat memuncak!! Percutian percuma untuk semua.. sounds so good, ya..!!! Wah!!! Betul ke ni? Free trip? Percutian Percuma Untuk Semua ? ya…untuk semua…. semua  orang berpeluang ke...

Tips kejayaan bersama Shaklee

Alhamdulillah…berjaya juga hari ni Kak Rizz drive ke Seri Rampai..semuanya gara-gara nak mendengar perkongsian hebat Master pertama diMalaysia, Master Freddie Lee. Semuanya kerana Kak Rizz nak kutip tips kejayaan Dari otai Shaklee ni. Dasyat tak dasyatnya la...

Merdeka !!

Assalamuaikum Dan salam sejahtera.. Wah…dah nak naik bersawang blog Kak Rizz ni…ish ish ish.. Bulan ni, bulan Ogos, orang biasa sebut sebagai bulan kemerdekaan. Sana sini la orang dok kibar jalur gemilang.. Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !! Tapi personally,...

The power of DOA..

As salam semua…semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari-hari sebelumnya. Lama betul tak menulis. Hoho..Kak Rizz bz dengan keje-keje pejabat yang menuntut fizikal dan emosi, sampai terabai blog kesayangan ni . Hari ni, Kak Rizz nak share pasal the power...