" />

Jom detoks!

Jom detoks u olls..!! Zaman2 sekarang ni, ramai yang dah semakin celik dan tau kepentingan untuk berdetoks. Tapi, sejauh mana yang diorang faham, RR pun tak pasti la kan.,hehehe. Tapi, yang paling sinonim, bila sebut jedetoks, orang akan bayangkan air kosong dengan...

Bukan Senang Nak Senang

Bukan senang nak senang, Tak susah nak jadi susah.. Itulah yang arwah mak selalu cakap. Mengenang kembali pengorbanan arwah mak, memang menjerihkan.. memang betul, bukan senang nak senang. Nak senang kene banyak pengorbanan. Banyaakkkkk sangat. Kene tinggalkan comfort...

Percutian Percuma Untuk Semua

Hari ni keterujaan Kak Rizz untuk share pasal peluang melancong percuma sangat memuncak!! Percutian percuma untuk semua.. sounds so good, ya..!!! Wah!!! Betul ke ni? Free trip? Percutian Percuma Untuk Semua ? ya…untuk semua…. semua  orang berpeluang ke...

Tips kejayaan bersama Shaklee

Alhamdulillah…berjaya juga hari ni Kak Rizz drive ke Seri Rampai..semuanya gara-gara nak mendengar perkongsian hebat Master pertama diMalaysia, Master Freddie Lee. Semuanya kerana Kak Rizz nak kutip tips kejayaan Dari otai Shaklee ni. Dasyat tak dasyatnya la...

The power of DOA..

As salam semua…semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari-hari sebelumnya. Lama betul tak menulis. Hoho..Kak Rizz bz dengan keje-keje pejabat yang menuntut fizikal dan emosi, sampai terabai blog kesayangan ni . Hari ni, Kak Rizz nak share pasal the power...

Set Kurus Shaklee – Terbaik & Selamat

Bismillahirahmanirahim… Sekarang Kak Rizz akan perincikan mengenai Set Kurus Shaklee yang paling lengkap, berkesan dan pastinya selamat untuk digunakan. Benarkah Set Kurus Shaklee ni terbaik dan selamat ? Bukan Kak Rizz yang propa ye pasal Set Kurus Shaklee ni,...